Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Παρακαλώ μην ταϊζετε τους χρυσαυγίτες


Εκεί που ψάχνετε, αδέρφια, ποιος και πως  γιγαντώνει το Τέρας του Φασισμού στην Ελλάδα, να σας πω εγώ τι τρώει κάθε μέρα για κολατσιό; Μετά εσείς ασχοληθείτε με το κυρίως γεύμα.
Να, για παράδειγμα πριν καμιά βδομάδα κατάπιε ολόκληρο το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων (το ονομαζόμενο εκ της πλεμπός χαράτσι) τηλεοπτικών καναλιών και μερικών μεγαλοεταιρειών με σως από δωράκια υπουργών προς καναλάρχες και ντίπ διαπλοκής σε πλατό 1ης συγκυβέρνησης.
Πέταξε τα κουκούτσια τύπου «ο Φωτόπουλος κατέλυσε τη Δημοκρατία» διότι είναι απάντηση «η μπάλα στην κερκίδα» και την τακτική αυτή την ξέρει καλύτερα το Τέρας. Καθάρισε τις φλούδες του στυλ «ο τρόπος που ήλθε στη δημοσιότητα το θέμα είναι παράνομος και επικίνδυνος» με το ειδικό εργαλείο αποφλοίωσης «και η λίστα Λαγκάρντ έτσι έφτασε στα χέρια μας, δεν κάνατε όμως αυτό ζήτημα αλλά τη λίστα».
Μιας και το είπαμε, με την λίστα Λαγκάρντ το Τέρας μπουζούριαζε μια βδομάδα και έχει κρατήσει απόθεμα για τις κρύες νύχτες.
Χθες πάλι, ολόκληρη «ιδιωτικοποίηση Δωδώνης», την έβαλε στην τάβλα και την τσάκισε. Ακόμα τα ζουμιά τρέχουν από το σιχαμερό του στόμα. Αν δε του κάτσει και η Ονομασία Προέλευσης, ταράτσα θα την κάνει, και βάλε.
Και να σας πω; Τον Τσοχατζόπουλο ακόμα τον ρεύεται αλλά το φρέσκο πράμα, το «της ώρας», στα κάρβουνα, αυτό που τώρα βγαίνει από τη φωτιά, το «φτιάχνει» το Τέρας. Δώσε  του σκανδαλάκι, διαπλοκή καλά αρτυμένο με εξαθλίωση ανθρώπων και δυο γενναίες  κουταλιές απαισιοδοξία και το ‘κανες  θηρίο το Τέρας. Το ‘κανες, δεν το ‘κανες;
Και για όσους δεν κατάλαβαν, το θέμα δεν είναι να κρύβεις καλά τις πομπές σου αλλά να μην τις κάνεις. Διότι η κρυμένη πομπή που βγαίνει στην επιφάνεια αργότερα είναι σαν το παλαιωμένο κρασί ή το τυρί ωρίμανσης για το Τέρας. Ντελικατέσεν

1 σχόλιο: