Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Στις εκλογές του Νοέμβρη, ψηφίζω Γιώργο Ζαούτσο

Μπορεί τους αγώνες να τους δίνουν, και να τους κερδίζουν ή να τους χάνουν, ομάδες αλλά την ιστορία τη γράφουν παρέες και πρόσωπα. Σε καιρούς δύσκολους δεν είναι εύκολο κάποιος να δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ακολουθήσουμε δρόμους, τακτικές και πολιτικές που οδήγησαν την κοινωνία και την πολιτεία στο σημείο που σήμερα βρίσκεται.
Στις Δημοτικές Αρχές που θα αναδειχθούν μέσα από τις εκλογές του Νοέμβρη έχουμε ανάγκη από πρόσωπα που γράφουν ιστορία. Από πρόσωπα που ακολουθούν πορείες καθαρές, ανιδιοτελείς. Από πρόσωπα που ξέρουν να αγωνίζονται, να τιμούν, να προσφέρουν.
Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Ζαούτσος. Δεν είναι παρά 3 χρόνια που ο Γιώργος με τιμά με τη φιλία του και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μου έμαθε πολλά και περάσαμε μαζί περισσότερα.
Ο Γιώργος είναι φτιαγμένος από εκείνη την πάστα ανθρώπων που ξέρουν να μάχονται και να κερδίζουν. Για τον Γιώργο κανείς αγώνας δεν είναι μάταιος ούτε όταν χρειάζεται να σταθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας και διαπλοκής. Το απέδειξε στις μάχες του για τον Πηνειό, για το Περιβάλλον, για τα σχολειά της γειτονιάς του, για τα προβλήματα των κατοίκων στα Ταμπάκικα, για την ζωή σε ολόκληρη το Νομό.
Σε όσους λοιπόν με ρωτούν τι ψηφίζω στις εκλογές του Νοέμβρη, απαντώ Γιώργο Ζαούτσο. Γιατί δεν πρόκειται να προδώσει κανέναν. Γιατί θα αγωνιστεί για το πρόβλημα του κάθε δημότη σαν να είναι δικό του πρόβλημα. Γιατί είναι αποτελεσματικός. Γιατί είναι έντιμος, καθαρός, ιδεαλιστής. Γιατί αξίζει να εκπροσωπήσει την πόλη και τους πολίτες της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου