Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Γιατί το Ισραήλ συμμετέχει στη Γιουροβίζιον;


Σχεδόν 20 ώρες μετά το ρεσάλτο των πειρατών από το Ισραήλ στα καράβια και η προπαγάνδα κορυφώνεται. Μαζί της κορυφώνεται και η αποκάλυψη της υποκρισίας της διεθνούς κοινότητας όταν αυτή μιλά για νομιμότητα και εξαγωγή δημοκρατίας. Όχι ότι ξεγελούσε κανέναν μέχρι σήμερα αλλά είναι καλό να τα βλέπουμε και να τα αναδεικνύουμε τα θέματα…

Ας δούμε τα πράγματα πάλι από την αρχή και ας τονίσουμε μερικά σημεία που έχουν τη σημασία τους:

  1. 20 ώρες μετά και ο αριθμός των νεκρών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ταυτόχρονα κρατούνται στο έδαφος του Ισραήλ όπου μεταφέρθηκαν παρά τη θέλησή τους κοντά 600 άνθρωποι από όλη την Ευρώπη! Ποιες είναι οι αντιδράσεις των ισχυρών; Χλιαρές! Εδώ έχουν απαχθεί δύο μέλη της κάτω βουλής της Γερμανίας και η Γερμανία λέει ότι θα πρέπει να εξετάσει τα δεδομένα! Ποια δεδομένα; Η επιχείρηση έγινε σε διεθνή ύδατα, πολύ μακριά από τα χωρικά ύδατα του Ισραήλ!
  2. Ακούμε, και ανεχόμαστε, τους Ισραηλινούς αλλά και μη Ισραηλινούς «αναλυτές» να μιλάνε για αυτοάμυνα των Ισραηλινών στρατιωτών!! Ξεχνούν (;) ότι οι στρατιώτες του Ισραήλ ανέβηκαν δια της βίας στα καράβια; Ποιος βρισκόταν λοιπόν σε νόμιμη άμυνα; Ρωτήστε έναν νομικό στις ΗΠΑ ή στη Γερμανία, αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι σου παρά τη θέλησή σου, τι δικαιούσαι να κάνεις; Έτσι, γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε. Μην ακούσω ότι οι ακτιβιστές είχαν πρόθεση να περάσουν στα χωρικά ύδατα του Ισραήλ. Αν καταδικάζαμε ή έστω δικάζαμε και τις προθέσεις, δεν θα βρίσκαμε χώρο για νεκροταφεία γιατί θα υπήρχαν παντού φυλακές…
  3. Κάποιοι επιμένουν να ταυτίζουν – γιατί έτσι τους βολεύει – την κυβέρνηση και το κράτος του Ισραήλ με τους Εβραίους. Μερικοί το κάνουν για να μας επιβάλουν τις ηλίθιες ναζιστικές τους απόψεις, άλλοι – το ίδιο βλάκες – για να μας πουν να μην πειράζουμε το Ισραήλ μη μας κατηγορήσουν για αντισημίτες και ναζιστές. Ας πούμε σε αμφότερους να πάνε να κουρεύονται. Δεν θα τους ακολουθήσουμε όυτε στον ναζιστικό τους κατήφορο ούτε στην εκμετάλλευση των ομαδικών τύψεων προκειμένου να κάνουμε τα στραβά μάτια στα εγκλήματά τους.
  4. Μερικοί μετατοπίζουν τη συζήτηση σε διαμάχη δικαίου και αδίκου ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλίτες και στην πολιτική ή ιδεολογική τοποθέτηση όσων συμμετείχαν στον στόλο της ελευθερίας. Φίλτατοι, εδώ έχουμε να κάνουμε με την εν ψυχρώ δολοφονία αγνώστου αριθμού ανθρώπων!!!! Τι σας νοιάζει τι πίστευαν αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί κάνετε ό,τι ακριβώς και ο Κούγιας στη δίκη Κορκονέα όταν προσπάθησε να την μετατρέψει σε δίκη ιδεών του θύματος; Ξέρετε το δολοφόνο. Καταδικάστε τον.
  5. Γιατί το Ισραήλ συμμετέχει στη Γιουροβίζιον;

1 σχόλιο:

  1. Δεν ανεβηκαν στα καραβια.. Κατέβηκαν στα καράβια!
    απο ελικοπτερα, ας ειμαστε συγκεκριμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή